Myyntipäällikkö kemianteollisuuteen

Kansainvälinen, kasviperäisiä ja uusiutuvia kuituja valmistava yritys laajentaa myyntiorganisaatiotaan Suomessa. Tuotevalikoimaan kuuluvat pääasiassa funktionaaliset kuidut, joita käytetään hyvin erilaisiin teollisiin sovelluksiin. Vakavaraisen ja vahvaan tekniseen asiantuntijuuteen perustuvan yrityksen arvoja ovat vakaus, luotettavuus ja turvallisuus.

Haemme nyt myyntiorganisaation vahvistukseksi

Myyntipäällikköä

Työhön kuuluu sekä olemassa olevien asiakassuhteiden hoito että uusasiakashankinta. Asiakkaat edustavat erilaisia teollisuuden aloja, kuten esimerkiksi elintarvike-, rehu-, kosmetiikka- ja prosessiteollisuutta.

Tehtävä pitää sisällään paljon matkustelua pääsääntöisesti Etelä- ja Keski-Suomessa sekä Pohjanmaalla. Myynnillinen yhteistyö muiden pohjoismaisten sisaryritysten kanssa kuuluu myös toimenkuvaan. Yrityksen sisäisenä työkielenä on englanti, ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Kyky ymmärtää asiakkaiden toiveita ja tarpeita sekä löytää niihin sopivat ratkaisut ovat tässä tehtävässä ensiarvoisen tärkeitä. Odotamme siksi sinulta esimerkiksi elintarvike, kemian tai biokemian teollisuuden tuntemusta sekä näyttöä tuloksellista B2B –myyntityöstä. Persoonana  olet tuloshakuinen, asioihin nopeasti tarttuva, innovatiivinen ja määrätietoinen. Pidät kunnia-asiana hoitaa työsi loppuun asti. Esimiesvalmiudet ovat eduksi, sillä myyntipäällikkö toimii tarpeen tullen pienen myyntitiimin esimiehenä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja liikkuvan työn kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Päijät-Hämeessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, hae alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Kirsi Naamanka, gsm. 040 728 3770, Kilta Henkilöstöpalvelu Oy