CNC-koneistaja, Metsi Oy

Metsi Oy:n päätoimialana on erilaisten tuotantokoneiden ja niiden osakokonaisuuksien rakentaminen. Laaja alihankinta- ja komponenttitoimittajien verkosto mahdollistavat kustannustehokkaat toimitukset ja hoidamme suuretkin projektit asiakkaan puolesta alusta loppuun asti. Valmistamme vuosittain noin sata erilaista laitekokoonpanoa. Tuotantoyhtiöitä meillä on Suomessa, Virossa ja Liettuassa, joissa työllistämme yhteensä noin 100 henkilöä.

Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi

CNC-KONEISTAJAA

kokoaikaiseen työsuhteeseen. Toimit itsenäisesti koneistuskeskuksella, hallitset konepajan työstökoneet ja kykenet työstämään monimuotoisia ja korkealaatuisia kappaleita. Työnjälkesi on tarkkaa ja viimeisteltyä.

Tehtävässä edellytämme
• aiempaa kokemusta koneistuksesta
• kokemusta Heidenhain -ohjauksesta
• valmiutta 2-vuorotyöhön

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian oheisen linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa HR-konsultti Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 16.04.2018 14:00 Hakuaika päättyy: 10.05.2018 23:59