Automaalari

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Lahteen

AUTOMAALARIA

korkeapaineruiskulla tehtävään maalaustyöhön metallialan yritykseen. Työssä hoidat kaikkia maalaamon tehtäviä, alkaen esikäsittelystä, hionnasta ja pohjatöistä aina pinnan ruiskumaalaukseen.  

Hakijalta edellytämme kokemusta korkeapaineruiskun käytöstä ja teollisesta maalauksesta, oma-aloitteisuutta ja luotettavuutta. Kokemus automaalaamon tehtävistä on eduksi, mutta myös muu metallialan maalamokokemus huomioidaan. Tärkeintä on halu oppia ja hyvä työmotivaatio. Tehtävässä pärjää tarkka ja ripeäotteinen tekijä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

Kyseessä on päivävuorotyö. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos kiinnostuit, toimi nopeasti ja täytä hakemus oheisen linkin kautta.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Hakuaika alkaa: 16.04.2018 10:00 Hakuaika päättyy: 30.04.2018 23:00